Het ultieme adres in het Brugse Ommeland

Op een uitzonderlijke locatie te Loppem wordt Domein Heydelberg gerealiseerd. Te midden van het groen worden 5 residenties gebouwd met appartementen en een kantoor. Uitgepuurde architectuur, een ongebreidelde zin voor esthetiek en eigentijds wooncomfort te midden van een prachtig landschap.

Meer weten over Domein Heydelberg?

Exceptioneel wonen op een spectaculaire locatie

Net wanneer u denkt alles gezien te hebben, is er het Domein Heydelberg. Dit exceptionele vastgoedproject in Loppem, de groene long ten zuiden van Brugge, overklast op vele vlakken. Het is zeldzaam een locatie te vinden die aan alles voldoet: hedendaags wonen te midden van natuur met in de onmiddellijke buurt al de stedelijke voorzieningen van Loppem en Brugge. Met de belangrijke invalswegen in de nabijheid en een bushalte met verbinding naar het station van Brugge is mobiliteit hier verzekerd.

Een inspirerende architectuur

Op het Domein Heydelberg bevinden zich enkele kenmerkende gebouwen, het elegante kasteeltje ‘Villa Madonna’ en de statige herenwoning ‘Barbier’, beiden gebouwd rond 1910. Met respect voor deze gebouwen, die in ere hersteld worden, werd een hedendaagse en tijdloze architectuur vooropgesteld die aansluit met het verleden en de verbinding maakt met de toekomst. In het ontwerp van de residenties is nadrukkelijk aandacht besteed aan zicht, licht en ruimte. Er worden materialen gebruikt die een onderhoudsvriendelijk karakter hebben en die qua textuur en kleur een harmonieus geheel vormen met de historische gebouwen en de omringende natuur. De appartementen in Domein Heydelberg zijn doordacht, iets wat mooi is, moet immers ook functioneel zijn. Er is een grote diversiteit aan uitgekiende planindelingen met oppervlaktes gaande van 76 m2 tot 159 m2 elk met ruime terrassen die uitnodigen tot het genieten van de rust, de natuur en het uitzonderlijk kader.

Eerbied voor mens en milieu

Bouwen met de natuur als buur vereist bouwen met eerbied voor deze natuur. Voor de energievoorziening wordt in het Domein Heydelberg resoluut gekozen voor duurzaamheid door de toepassing van geothermie. Hierbij wordt de in de bodem aanwezige warmte gebruikt om de appartementen, via vloerverwarming, te verwarmen én passief te koelen. Een feilloze en bewezen techniek die maakt dat het Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot. Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomgeving is in het Domein Heydelberg geen loos begrip.

Heydelberg ligging

Exceptioneel wonen!

Vanaf heden mogelijkheid tot aankoop!


Wenst U verdere informatie, vul dan hieronder uw gegevens in.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Heydelberg en Vastgoed Dewaele en worden in geen geval doorgegeven aan derden.